Experience Source - soluţii profesionale de securitate

Soluţiile profesionale de securitate

Criteriile pe care se bazează activitatea noastră sunt:

Societatea Experience Source S.R.L. a fost înfiinţată în anul 2005, domeniul principal de activitate fiind proiectarea, instalarea şi întreţinerea sistemelor de securitate.

Suntem specializaţi în următoarele domenii:

Pentru desfasurarea optima a activitatii, firma are in dotare o flota de 5 autovehicule de interventie, inscriptionate cu insemnele firmei.masina experience source

Echipa EXPERIENCE SOURCE este specializată în consultanţa, proiectarea, instalarea şi întreţinerea sistemelor de securitate, finalizând de-a lungul timpului proiecte complexe pentru firme renumite şi instituţii importante, atât din judeţul Gorj, cât şi din alte judeţe.

Obiectivul principal al firmei este acela de a promova tehnologie de vârf şi soluţii pentru sisteme de securitate care să asigure clienţilor noştri îmbunătăţirea, eficientizarea şi creşterea gradului de protecţie.

Soluţiile profesionale de securitate oferite clienţilor constau în: sisteme antiefracţie, sisteme de control acces, sisteme de supraveghere video, sisteme antiincendiu, sisteme de monitorizare flotă prin GPS, sisteme de interfonie, automatizări porţi/uşi garaj etc.

Lucrările executate beneficiază de garanţia şi expertiza personalului calificat în domeniu. Se asigură servicii complete post instalare: suport tehnic, mentenanţă periodică, intervenţii în regim de urgenţă, upgrade şi update în raport cu necesităţile beneficiarului.

Proiectele realizate sunt supuse avizării de către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj (sau alt judeţ, în funcţie de sediul beneficiarului), conform Legii nr.333/2003.

Statistici Experience Source

6150
Clienţi Mulţumiţi
7250
Proiecte finalizate
27000
Ore muncite

Caută în website

Shopping Cart